پيام تبريك معاون دانشجويي به مناسبت روز دانشجو

تاریخ ثبت : ۱۶-۰۹-۹۴    موضوع : اخبار    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 2)
بازدید : ۶۹۷

بنام خداوند بخشنده ومهربان

دانشجويان عزيز

بااهداي سلام

واژه دانشجو، به اندازه کرامت و تقدسش، وسیع و پردامنه است. آن قدر پر افق که هرگاه به هر سوی کرانه اش انگشتی اشاره بریم، نسیمی تازه از معنا می یابیم آنچه روز دانشجو را در تقویم مناسبت های انقلاب اسلامی به فراموشی نسپرده، ریشه های عمیق این نام گذاری استواژه «دانشجو» و برداشت از آن به ویژه در ایران، نیازمند انقلاب و دگرگونی کلی و فکری است.

دانشجویی یک مقطع نیست. دانشجویی تنها عنوانی برای ورود به یک طبقه اجتماعی در جامعه نیست. دانشجویی زمان برنمی دارد. دانشجویی یک مکتب است. روز دانشجو روز در هم آمیختن تقوا با علم و دانش اندوزی و ورزش است امام علی علیه السلام می فرماید: «علم بدون عمل، وبال و مزاحمت، و عمل بدون علم نیز گمراهی و انحراف است.» در مکتب اسلام، همان قدر که عمل کردن به علم اهمیت دارد، عمل بدون علم نیز نکوهش شده است. علمِ معرفت آور و بینش زا به عمل فرد ارزش می دهد و اين مستلزم داشتن بدني سالم است كه با ورزش و تحرك امكان پذير ميشود همانطور كه مقام معظم رهبري سه مورد تحصيل ، تهذيب و ورزش را در كنار هم مي آورند و اين سه را مكمل و ملزوم هم ميدانند.

روز دانشجو برشما دانشجويان عزيز مبارك باد.

فاضل نسب

معاون دانشجويي مؤسسه آموزش عالي اقبال لاهوري